Weergave :

Privacy

Privacybeleid Randsupply

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 28 Mei 2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Randsupply. U dient zich ervan bewust te zijn dat Randsupply niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Randsupply respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Randsupply of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Randsupply of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Randsupply of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden

Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Randsupply in bepaalde gevallen jouw gegevens opslaat. Randsupply gebruikt jouw persoonsgegevens voor:

  • De uitvoering van de order overeenkomst, transacties en/of diensten;
  • Relatiebeheer;
  • Zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot Randsupply, haar relaties en haar medewerkers.

Bij het bezoeken van de website zullen zonder jouw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt.

Het kan voorkomen dat op bepaalde delen van onze website om persoonsgegevens wordt gevraagd, bijvoorbeeld als je gebruik wilt maken van een specifieke dienst. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.

In sommige gevallen worden jouw persoonsgegevens gekoppeld aan een 'account', om er voor te zorgen dat je deze niet bij elke order opnieuw hoeft in te vullen.

Omschrijving van de persoonsgegevens

Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

  • NAW-gegevens;
  • Geslacht;
  • E-mailadres;
  • (Mobiel) telefoonnummer;
  • IP-adres;
  • IBAN
  • BTW-nummer
  • Technische browserinformatie;
  • Cookie ID;
  • Klik- en surfgedrag;
  • Social media account.

Derden

Wij gaan vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor directe marketing doeleinden van deze partijen. Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken tenzij jij hier voorafgaande toestemming voor hebt verstrekt, dit noodzakelijk is in hat kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet mogen of moeten doen. Mocht er sprake zijn van één van de voorgenoemde gevallen, dan worden er persoonsgegevens aan andere bedrijven doorgegeven. Er bestaat een lijst waarin genoteerd staat aan welke bedrijven gegevens worden doorgegeven, welke gegevens dit zijn, voor welke doeleinden, welke persoonsgegevens er precies worden doorgegeven en of er schriftelijke afspraken met deze derde partij zijn gemaakt. Deze lijst is te allen tijde opvraagbaar, zie hiervoor de contactpagina.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Links naar andere websites

Onze internetpagina's kunnen links naar andere websites bevatten. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Inzage

Je mag Randsupply vragen om inzage in de gegevens die van jou zijn opgeslagen. Ook kun je Randsupply verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt je doen door per e-mail contact met ons op te nemen. Je kan dan binnen 4 weken jouw gegevens inzien.

Aanpassen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor onze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze verklaring  geregeld te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Graag zouden wij je willen vragen om in dat geval contact met ons op te nemen. Op grond van de privacywetgeving heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van jouw persoonsgegevens, mocht je er met ons niet uitkomen. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Help Randsupply Verbeteren - Meld een Bug

© Rand Supply copyright 2019. All Rights Reserved.

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Deze website vereist cookies om al zijn functies te bieden. Raadpleeg onze pagina Privacy beleid voor meer informatie over welke gegevens de cookies bevatten.
Om cookies van deze site te accepteren, klikt u op de knop Toestaan hieronder.